Begin juni 2012 en eind november 2012 werden weer op 5 verschillende plaatsen diverse hulpgoederen afgeleverd. In totaal ging het om 50 m3.

Omdat wij altijd bij de aflevering aanwezig zijn kunnen we er op toe zien dat alles correct verloopt.

Hieronder een overzicht wat afgeleverd is:
Kindertehuis Popesti: wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, shampoo, tandpasta, tandenborstels etc. Ook werd het kindertehuis van badhanddoeken, kleding en dekbedhoezen etc. voorzien.
Verder kregen de kinderen voor Sint Sinterklaas pantoffels en een nieuwe pyama.

Verzorgingstehuis Popesti:verband, geneesmiddelen, incontinentiematerialen en nieuwe gordijnen voor de kamers van het nieuwe gebouw. Ook werden rolstoelen meegenomen.

Gezinnen Popesti: kinderwagens, bedjes, baby- en kinderkleding, rolstoelen, incontinentiemateriaal. Ook is de kleding niet vergeten.

Ziekenhuis Marghita
Babyafdeling:De luiers die wij bij het verlaten van de opslag bij Super De Boer kregen, werden afgeleverd. Tevens kreeg men babyvoeding, babykleding en wasmiddelen om de babykleding te wassen.
Verder babyflesjes, geschonken door ziekenhuizen in Winterswijk en Zutphen.
Om alles netjes op te ruimen werden Lundiastellingen meegenomen. Dit geldt voor meerdere afdelingen van het ziekenhuis.

Afdeling gynaecologie: verbandmiddelen, pleisters,onderleggers, injectiespuiten, kraampakketten etc.

Lagere school: Aan een 200-tal kinderen werden schoolartikelen gegeven. Kunnen ze mooi gebruiken bij de aanvang van het nieuwe schooljaar begin september.

Voor de komende winter werden aan een 60-tal schoolkinderen, meestal Roma kinderen, een warme jas uitgereikt. Deze jassen kregen wij van de plaatselijke kinderkledingbeurs. De uitdeling gaat in overleg met een onderwijzeres van de school. Zij is tevens ons contactpersoon voor de plaatselijke bevolking.

Een paar kinderen, die ver moeten lopen om bij school te komen, kregen een fiets. Alleen die kinderen krijgen een fiets waarvan wij overtuigd zijn, dat ze er goed voor zullen zorgen. De overige fietsen zullen in de loop van de tijd aan de kinderen worden gegeven.
De fietsen werden gesponsord door John Theissen Tweewielers te Aalten en Lichtenvoorde.