Medio oktober vertrokken we weer naar Popesti. Omdat wij altijd zelf bij het uitladen en dus ook bij het uitdelen van de goederen aanwezig zijn, vertrokken we een paar dagen eerder dan de vrachtauto. Omdat we een aantal projecten hebben afgesloten, o.a. inrichten verzorgingstehuis Popesti en ziekenhuis Marghita, waren de meeste goederen voor het kindertehuis bestemd.

Hieronder kunt u lezen en zien wat allemaal voor deze diverse instanties is meegenomen.

Kindertehuis PopestiDe Wehlse Bijenkorf heeft voor de kinderen  weer bankstellen en kasten meegegeven. Dit gebeurt nu al een paar jaar achtereen. Om de kamers wat op te fleuren zijn ook schilderijen meegenomen. Verder heeft Euronic Stronks uit Aalten wasmachines en televisies beschikbaar gesteld. Ons uiteindelijke doel is om voor het kindertehuis een professionele wasmachine aan te schaffen.

Verder werden wasmiddelen, kleding en schoeisel voor de komende winter meegenomen. Verder dekbed- en matrashoezen. De tweedehands spullen zijn nog steeds erg goed voor het kindertehuis. Met name de schoenen, want die zijn van leer….. Voor de komende kerst de bomen en ander kerstartikelen.

Kleuterschool Popesti:  Lesmateriaal,  schrijfbenodigdheden, matrassen voor de bedden en kerstartikelen.

Verzorgingstehuis Popesti: Voor de tillift een accuoplader. medicijnen, incontinentiemateriaal, verbandmiddelen, po-stoelen en een leesapparaat.

Ziekenhuis Marghita: verbandmiddelen en de kraampakketten.

Inwoners Popesti :  baby- en kinderkleding. Voor veel bedlegerige inwoners de benodigde incontinetiemateriaal.

Popesti oktober 2014