Van Mondiaalten een bijdrage van € 2000,00 gekregen voor de aanschaf van 20 bedden.
Deze zijn via een kringloop en via marktplaats aangeschaft , compleet met matrasdragers.

Deze bedden zijn afgeleverd bij een kindertehuis in Alesd. Valt onder de zelfde stichting als die in Popesti.
Tot voorheen sliepen de kinderen op stapelbedden, maar door europese regelgeving mag dat niet meer.

De matrassen zijn in Roemenie gekocht bij een ook in Nederland bekend bedrijf.
Echter waren in Oradea maar 2 stuks op voorraad zodat de rest uit diverse winkels uit Roemenie bij elkaar moest worden gezocht.

De bedden zijn met behulp van twee jongens uit het kindertehuis uit Popesti in elkaar gezet.

Voor dit kindertehuis werden ook kleding en speelgoed meegenomen. De kleinste kinderen hadden ook al stiekem gekeken wat er zoal in zat. En zagen ook het speelgoed. Op de foto is het speelgoed te zien.

Deze keer zijn we ruim twee weken in Popesti geweest. De eerste week was bedoeld voor het bezoeken van instanties en de gezinnen die we ondersteunen.

Van de Gelderse Stichting voor School en Beroepskeuze hebben we een donatie gekregen voor de aanschaf van schoolmateriaal van de kinderen in het kindertehuis. In september zal hiervoor bekeken worden wat zoal nodig is.

Voor het kindertehuis in Popesti werd ook deze keer ongeveer 150 m2 laminaat meegenomen voor de kamers van de kinderen. Het is wel laminaat dat of nieuw of gebruikt is, maar wel een tweede ronde mee kan. Ook nu weer was de Wehlse Bijenkorf een gulle gever.

Voor een groot aantal gezinnen zijn ook deze keer weer veel groentenzaden meegenomen

Ook deze keer werden het verzorgingstehuisin popesti en het ziekenhuis in Marghita niet vergeten. Ook deze keer veel verbandmateriaal en medicijnen.

Verder willen we ook deze keer iedereen bedanken voor de goederen en de geldelijke bijdragen die het mogelijk maken om te helpen daar waar het nodig is.