Eind oktober 2018 is er weer een transport naar Popesti geweest.  Met dit transport is ongeveer 25m3 aan hulpgoederen meegebracht.

Hier onder kunt u lezen wat voor de verschillende instanties is meegebracht en afgeleverd.

Het kindertehuis in Popesti  kreeg opnieuw incontinentiemateriaal, kleding, schoenen, wasmiddelen, schoolartikelen en wat vooral van belang is geweest 5 wasmachines. Omdat met dit transport ook veel zomerkleding en schoeisel is meegenomen, werd dit nu nog niet afgegeven maar in onze ruimte in het kindertehuis opgeslagen. Dit zal in maart 2019 gegeven worden.

Het kindertehuis in Alesd kreeg kleding en schoenen, beddengoed, handdoeken etc. De kleding hebben vooral te danken aan Beregoed in Winterswijk, De kleding en schoenen zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bij het verzorgingtehuis in Popesti en het ziekenhuis in Marghita werden weer veel verbandmiddelen etc. afgeleverd.

Omdat wij ook een aantal families onder onze hoede hebben, werden zij ook deze keer weer niet vergeten. Daar werden incontinentiemateriaal, speciale voeding, kleding, schoenen afgeleverd.

Kortom het was weer een erg drukke tijd maar alles geeft veel voldoening wanneer alles weer goed op zijn plaats is gekomen