Ondanks het feit dat wij door omstandigheden zelf niet naar Roemenië af konden reizen zijn er toch nog een tweetal transporten geweest. Hier door hebben wij ook een aantal gezinnen in Popesti niet van het nodige kunnen voorzien. Dit omdat we alles zelf brengen.

Met behulp van een aantal vrijwilligers werd in juni 2022 de vrachtwagen geladen met goederen voor een nieuw in te richten kindertehuis in Osorhei.
Omdat het gebouw gerenoveerd en ingericht wordt , werden laminaat, gordijnen, tafels en stoelen ingeladen om vervolgens afgeleverd te worden. Ook de nodige potten en pannen voor de keuken die al eerder mee was genomen.
Een ander nieuw project is het verzorgingstehuis in Spinus. Van de meegebrachte incontinentiematerialen wordt dankbaar gebruik gemaakt, evenals het benodigde beddengoed.

 

 

 

Het volgende transport vond plaats eind oktober 2021.
Evenals in juni werden ook nu weer het een en ander in Osorhei afgeleverd. Laminaat , wasmachine, beddengoed en zelfs een prima keuken…
Voor Spinus opnieuw incontinentiemateriaal , verbandmateraal etc etc.

Bij de rondreis door Roemenie hebben de chauffeurs ook het een en ander in de plaats Costuleni afgeleverd. Dit ligt in het noord-oostelijke gedeelte van Roemenie.

Kortom er is weer het een en ander gebeurd.

Het uitladen gaat beginnen

Het uitladen gaat beginnen